Wildsau am Spiess im Drachenstübli
Wölflinswil
Das Drachenstübli in Wölflinswil lud
am Samstag, 4.6.2016 zu Wildschwein am Spiess ein.
Die Sau wurde auf dem eigens vom
Hausherrn Roger Wanner hergestellten Grill mehrere Stunden gebraten.
Sehr lecker ein grosses Danke schön
an die Gastgeber.
The
Drachenstübli in Wölflinswil invited on Saturday, 06.04.2016 at
boar on the spit a.
The sow was fried on a grill specially prepared by the owner Roger Wanner several hours.
Very tasty a big thank you to the hosts.
The sow was fried on a grill specially prepared by the owner Roger Wanner several hours.
Very tasty a big thank you to the hosts.
Das kommt davon wenn man laut denkt.
„So ein Bein würde ich glatt essen!“
sagte ich anscheinend nicht so leise wie ich dachte zu meiner
Begleitung. Schwupps war es auf dem Teller. - es gibt schlimmere
Schicksale ;-)
That's what happens
when you think aloud.
"So a leg I would eat smooth!" I said did not appear to be as quiet as I thought about my company. Hey presto, it was on the plate.
"So a leg I would eat smooth!" I said did not appear to be as quiet as I thought about my company. Hey presto, it was on the plate.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen